تعمیرات پکیج

تعمیرات انواع پکیج ایرانی و خارجی

تعمیرات پکیج

۲۳ بازديد

معرفی قطعات پکیج دیواری به صورت کامل

هدف ما از معرفی قطعات پکیج به صورت کامل این است که شما در هنگام تعمیر پکیج دیواری کرج  با قطعات آن آشنایی کامل را داشته باشید تا بتوانید به درستی عیب یابی پکیج دیواری را انجام دهید با ما همراه باشید.

  • برد پکیج

برد به یک صفحه که معمولا سبز رنگ می‌باشد و تمام قطعاتی مانند آی سی، خازن، مقاومت، رگولاتور و … را روی آن وصل می‌کنند گفته می‌شود.
از مهم ترین قطعات پکیج دیواری می‌توان برد پکیج را نام برد چرا که وظیفه اصلی پکیج به عهده آن است.
وظیفه برد پکیج ایجاد ارتباط بین تمام قطعات پکیج است و همچنین مدیریت ال سی دی روی پکیج را هم به عهده دارد و با همان ال سی دی هم می‌تواند تمام ارورهای پکیج را نمایش دهد.

آموزش تخصصی تعمیر پکیج دیواری 0 تا 100

از مجموع قطعات روی برد می‌توان فیوز (در ورودی برق قرار گرفته و اجازه اتصال کوتاه شدن در مادر برد را نمی‌دهد)، رله (به یک نوع سوئیچ الکترومکانیکی گفته می‌شود)، آی سی رگولاتور (یکی از قطعاتی می‌باشد که اجازه نمی‌دهد ولتاژ اضافی وارد مادر برد شود چرا که باعث سوختن قطعات روب آن خواهد شد)، آی سی (همین قطعه کوچک که در عکس می‌بینید آی سی است که می‌توان برنامه مربوط به پکیج را درون آن ریخت) و ترانس (ترانس هم وظیفه دارد برق 220 ولت شهری را به 18 ولت و 9 ولت تبدیل کند) را نام برد. 

کارشناسانی که در نمایندگی خدمات پس از فروش تعمیرات پکیج در مشکین دشت را برعهده دارند در مورد طرز صحیح تعمیر و نصب پکیج مطمئن می گردند. بررسی و بازبینی نصب اصولی پکیج یکی از مهم‌ ترین اقداماتی است که باید انجام شود. اگر پکیج به درستی نصب نگردد امکان دارد به لوله ها آسیبی جدی وارد شود و از نظر ایمنی لوله ها با مشکل مواجه گردند. متخصص تعمیر پکیج عملکرد بخش های گوناگون پکیج را بررسی می ‌کند. بخش های متفاوت پکیج شامل محل اتصال دودکش، میزان فشار آب و … هستند.نمایندگی بوتان در مشکین دشت تمامی بخش ها با دقت زیادی توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می‌ گیرند. سنجش میزان فشار آب یکی از مهم ترین نکاتی است که باید به آن توجه شود. تمامی نکات نصب و تعمیر پکیج بوتان، ایران رادیاتور، تاچی و … باید رعایت شوند تا پکیج ها به درستی کار کنند.

  • جرقه:

یکی دیگر از قطعات پکیج جرقه می‌باشد که با چند برابر شدن ولتاژ وروردی قوس الکتریکی را به وجود می‌آورد و با تماس با گازی که از شعله خارج می‌شود باعث روشن شدن پکیج می‌شود.

علت گرم نشدن آب مصرفی پکیج :

قبل از هر اقدامی جهت برطرف کردن عیب گرم نشدن آب مصرفی پکیج باید به طور واضح ایراد پکیج را شناسایی کنید.

به طور معمول علت گرم نشدن آب مصرفی پکیج برای افراد ممکن است به این معانی تعریف شود :

  1. سرد بودن کامل آب مصرفی پکیج
  2. ولرم بودن آب مصرفی پکیج
  3. سرد و گرم شدن مکرر آب مصرفی پکیج

الف. در صورتی که آب مصرفی پکیج به طور کامل سرد باشد نیز دو حالت پیش روی شما هست :

1. وقتی شیر آبگرم را باز است هیچ عکس العملی روی پکیج مشاهده نمی‌شود. در این حالت بدین معناست که سنسوری که وظیفه دارد به برد الکترونیک اعلام کند که آب مصرفی باز است خراب است،

این سنسور که در برخی مدل ها فلوسویچ و در برخی مدل ها فلومتر می‌باشد در مسیر آب ورودی به پکیج قرار دارد و با حرکت آب سیگنالی را به برد می‌دهد و سپس تغییری را روی پانل دستگاه شما متوجه می‌شوید

در پکیج های آنالوگ ایران رادیاتور چشمک زدن جفت جفت چراغ های روی پانل به معنای این است که سنسور وظیفه خود را درست انجام داده است و اگر با باز بودن آب ر پکیج ایران رادیاتور چراغ ها جفت جفت چشمک نزد یعنی یا فلوسویچ خراب است و یا فلومتر

جهت تعمیر و رفع این عیب قبل از اینکه اقدام به تعویض فلوسویچ یا فلومتر نمایید با یک ترفند حرفه‌ای در 80 درصد مشکل برطرف خواهد شد.

به این صورت که ابتدا آب ورودی پکیج را بسته و سپس شیلنگ های آب سرد و گرم زیر پکیج را باز کنید (شیلنگ های سایز 1/2 که از شیلنگ های شوفاژ کوچکتر هستند) سپس این دو شیلنگ را به صورت بلعکس ببندید و آب ورودی را باز کنید و یک شیر آبگرم را در منزل باز کنید و بعد از چند بار قطع و وصل آب ورودی شیلنگ ها را سر جایشان ببندید.

به احتمال قوی با این ترفند مشکل فلوسویچ یا فلومتر حل خواهد شد. دلیل رفع مشکل به این خاطر است که در اکثر مواقع پروانه فلوسویچ و آهنربای فلومتر به دلیل رسوب گیر می‌کند و دیگه حرکت نمی‌کند با این کار شما مسیر آب را برعکس کرده و اگر گیر باشد صد در صد برطرف خواهد شد.

2. حالت بعدی که آب مصرفی به طور کامل سرد میباشد زمانی است که سنسور تشخیص باز بودن آب عمل کرده و به عنوان مثال در پکیج ایران رادیاتور چراغ ها جفت جفت چشمک می‌زنند ولی باز آب مصرفی سرد میباشد.

این مسئله نیز دو حالت دارد یا چراغ شعله پکیج (چراغ نارنجی) روشن است و آب مصرفی سرد است که در این حالت مشکل از بایپاس می‌باشد و یا چراغ شعله روشن نمی‌شود که در این حالت نیز احتمال خرابی سنسور آن تی سی مصرفی و یا احتمالا پرشر سوئیچ هوا مشکل خواهد داشت.

البته همیشه یادتان باشد که اولویت عیب یابی با بررسی کد خطا می‌باشد به این معنا که ممکن است در حین عملکرد پکیج ارور مشاهده شود پس شما قبل از هر کاری باید بررسی کنید ارور مشاهده شده به چه دلیل است .

مثلا در پکیج ایران رادیاتور مدل آنالوگ وقتی شیر آبگرم باز است .تعمیرات پکیج شبانه روزی چراغ ها جفت جفت چشمک می‌زنند . اگر در این بین برای چند لحظه یک یا چند چراغ چشمک بزند یعنی پکیج ارور میدهد و باید قبل از هر کاری علت ارور را پیدا کنید .

مثلا چراغ های 40 60 70 که به معنای وجود اشکال در پرشر هوا می‌باشد و یا چراغ های 70-80 که به معنای وجود عیب در قسمت تشکیل شعله می‌باشد رخ دهد که شما به راحتی با مراجعه به لیست کدهای خطای پکیج میتوانید عیب یابی نمایید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.